Les corretges i cadenes de distribució.

Compte amb el que recomana el fabricant del vehicle.

La corretja de la distribució:

La majoria de motors porten una corretja dentada que mou la distribució. Cada fabricant té un termini per que sigui canviada; cal respectar-lo, doncs el trencament d'aquesta corretja comporta, en la majoria dels motors,una avaria important.

Si compreu un cotxe d'ocasió, assabenteu-vos de si s'ha canviat la corretja i els quilòmetres que ha fet, si passa temps serà més dificil saber-ho.

Què cal fer?  Devant del dubte dels quilòmetres recurreguts o del temps que porta funcionant, abans de que es trenqui, canviar-la, i revisar els rodets i tensors.

Altres accessoris són moguts per corretges que anomenem auxiliars, cal  canviar-les quan toca, doncs si es trenquen poden malmetre la seva veïna , la de la distribució.

Quan canviem les corretges, posem un adhesiu en un lloc visible per a recordar-ho.

Els motors que la distribució és moguda per una cadena, cal comprovar-la periòdicament ja què no és de per vida. Alguns models de cotxes moderns i de prestigi desgasten la cadena de la distribució per mala lubricació, cal canviar l'oli quan toca i fer servir olis de qualitat i adequats al tipus de motor.

Per qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres.