A tenir en compte.

Si llegint aquesta pàgina us estalvieu algun ensurt, haurem aconseguit el nostre objectiu.

--------------------

Heu comprat un vehicle nou o d'ocasió ? Compte !

Cal guardar en lloc segur tot el que fa referència al cotxe adquirit;   El codi de la radio.   El codi del navegador   El codi de les claus o dels sistemes de seguretat.

Aquests codis són necessaris per solucionar posibles avaries i per fer el manteniment del vehicle.  Assabenteu-vos del lloc on està guardada la clau anti-furt de les rodes i la clau del contacte de recanvi. (molt necessaria en cas de perdua o que deixi de funcionar la única clau de que disposem.).  La corretja de la distribució, en un segona mà, cal canviar-la?  Clic     Consulteu-nos si teniu dubtes.

---------------------------

La grua

No intentar arribar a casa amb un vehicle  avariat, algunes vegades és inclus perillos. La grua la tenim pagada en el rebut de la companyia d'assegurances i cal tenir a mà el número del telèfon d'assistència.

---------------

Menys combustible al diposit = + problemes

 No apureu el diposit per sota de 1/4 de la seva cabuda. És més fàcil que agafi bruticia i s'embossi el sistema d'alimentació de carburant al motor.

----------------

 Sempre amb els llums encesos

Segons estudis a nivell internacional, els llums curts encesos durant el dia, fan que els vehicles siguin més visibles i segons l'estudi esmentat els accidents es reduirien de un 5 a un 8 per cent.

----------------

En calent, no tocar !

No obrir el tap del radiador en calent, podrieu escaldar-vos.

Cal esperar que es refredi.

--------------

Cal posar-se sempre els cinturons de seguretat tan els grans com els petits. Les estadístiques diuen de milers de vides salvades gràcies a aquests elements.


---------------


 La visibilitat en temps de pluja és dolenta si les escombretes del neteja-parabrisa no van bé. Cal canviar-les, la seva funció és important.

.

Recomanem el muntatge de les escombretes 

AEROTWIN

d'última generació, que poden ser muntades en sistemes d'escombretes clàssiques. 

Els avantatges d'aquest canvi són:

-millor neteja del vidre - són més silencioses - millor aerodinàmica

------------------

Als ports de muntanya, compte! 

Al baixar un port de muntanya, cal retenir el cotxe amb la marxa adecuada, fent servir el motor com a fre.

Fer servir molt els frens, pot produir que el pedal baixi fins baix sense fer cap resistència. Aixó també és vàlid pels cotxes amb canvi automàtic, cal posar les marxes més curtes que retindran més el vehicle i caldrà frenar poc.

-----------------

Les claus de contacte modernes són delicades degut als xips que porten a dintre. Es poden avariar pel sol fet de caure a terra, cal tractar-les amb cura.  Si la vostra clau ha deixat de funcionar, o voleu tenir una de recanvi, cosa molt recomanable, consulteu-nos.

                                                              

Amb el motor calent, no passeu per llocs on hi han coses inflamables, com podria ser un camp de blat o una pila de deixalles.  Es poden inflamar i provocar un incendi, doncs el catalitzador del tub d'escapament i el filtre de partícules  -  DPF-FAP - que quedan sota el vehicle -assoleixen temperatures altíssimes.                  Més de 600 ºC.

-----------------------