La seguretat

Un dels elements de l'automòbil que més ha millorat.

Els que treballem en els cotxes valorem per les experiències viscudes, l' importància que tenen els sistemes de retenció com els cinturons de seguretat, els pretensors dels mateixos, així com els coixins d'aire (airbags) que protegeixen les persones.

Les proves de simulació d'accidents són contundents.

Si apareix qualsevol d'aquests senyals al tauler i no s'apaga, indica una disfunció dels sistemes de seguretat. Cal corregir-ho.
Consell pràctic: Tots aquests dispositius de seguretat es converteixen en agressius si els ocupants no es corden el cinturó.

La canalla mereix una atenció especial, cal dotar-los d'una cadireta a la seva mida -de qualitat reconeguda - i que utilitzin els cinturons, també dintre les viles i ciutats. Les estadístiques en aquest apartat són esgarrifoses. Els accidents de carretera és la primera causa de mortalitat dels menuts. Cada vehicle és diferent pel que fa a l'anul·lació del airbag dret i altres detalls a tenir en compte quan portem els petits. Amb molt de gust us informarem.

Les persones que viatgen en el seient del darrera cal que es cordin el cinturó doncs en el cas de una frenada el pes del seu cos es projectarà endavant amb una força de més de 4 tones.

Els ulls són per mirar la carretera. El mòbil, el navegador, la pantalla d'informació, qualsevol aparell que ens ocupi un segon tan sols a 40 km. per hora haurem recorregut més de 11 metres a cegues.