L'aire condicionat

Aquests accessoris s'agraeixen tot l'any.

Si dintre del cotxe hi fa calor, el conductor es cansa més. Això també afecta a la capacitat de reacció i de concentració. Un aire condicionat ( a/c ) que funcioni bé, fa el vehicle molt més confortable i segur. El consum de l'equip de l'a/c es compensa en part pel fet de poder viatjar amb les finestres tancades. D'aquesta manera el vehicle és més aerodinàmic i el soroll de l'aire no molesta als ocupants del cotxe.

És un equip complex amb varietat de sensors, vàlvules, circuits a pressió, comportes motoritzades,etc. Quan per alguna mancança queda fora de servei, ben aviat notem la seva absència. El nostre taller fa més de 30 anys que oferim el servei de manteniment i reparació d'aquests components. El filtre de pol·len, molt important pel bon funcionament d'aquests equips, el canviem quan li toca, dintre del programa de manteniment del cotxe.Consell pràctic: Cal posar en marxa l' a/c uns 10 minuts cada mes, inclòs l'hivern : la inactivitat perllongada li és perjudicial. Recordem que quan els vidres s'entelen no hi ha com posar l'a/c per deixar-los nets.

El goteig d'aigua que es produeix a sota del vehicle quan fem servir l'a/c, és normal.

Detectar les fuites del aire condicionat no és fàcil. Nosaltres fem servir dos sistemes que es complementen. Més info ...